Smaker

Mina specialdesignade tårtor gör jag från grunden med egenbakade bottnar, mousser på riktiga bär och 40%-ig vispgrädde, vaniljkräm på mjölk och vaniljstång, smörkräm på riktigt smör osv.
 
Här nedan följer exempel på smaker man kan välja men jag kan ordna det mesta om något annat önskas, bara att fråga!
I tårtorna ingår en sorts botten och 2 fyllningar
 
 
 
Bottnar:
 
Ljusa sockerkaksbottnar med vanilj (går även att få med exempelvis citronsmak)
Chokladbottnar
(Det går att få tyngre och mastigare bottnar som exempelvis brownie, fråga för information och pris)
 
 
 
Fyllningar:

Hemkokt sylt (jordgubb, hallon, blåbär, björnbär eller blandning)
Vaniljkräm
Bärmousse (jordgubb, hallon, blåbär, björnbär eller blandning)
Chokladmousse(går att göra på vit choklad, mjölkchoklad, mörk choklad, Dumle, Plopp, Polly, Geischa m.m)
Godisfluff (går att göra på exempelvis Ahlgrens bilar, Tutti frutti, geléhallon, lakrits, skumgodis m.m)
Lemoncurd/citronkräm
Flädermousse
Citronmousse
Apelsinmousse
Päronmousse
Dulche de leche/kolakräm
 
 
 
 
Exempel på goda smakkombinationer
 
Hallonmousse + mjölkchokladmousse
Vaniljkräm + sylt + grädde
Blåbärsmousse + vit chokladmousse
Bärmousse + vaniljkräm
Hallonmousse + Dumlemousse
Mjölkchokladmousse + lemoncurd
Tutti fruttifluff + vaniljkräm
Lakritsfluff + lemoncurd
Ahlgrens bilarfluff + hallonmousse
Chokladmousse + apelsinmousse
Ahlgrens bilarfluff + päronmousse
Jordgubbsmousse + lemoncurd
Päronmousse + mintchokladmousse
Dumlemousse + jordgubbsmousse
 
 
 
Runt om tårtan spacklar jag ett lager marängsmörkräm för att få en fin yta och för att tårtan ska hålla sig god längre. Man kan välja till att täcka tårtan med marsipan, sockerpasta eller marshmallowsfondant

 

Tårtor och går att få allergianpassade exempelvis glutenfri och laktosfri. Det tillkommer då en summa, hur mycket beror på vad för allergi det är och vad tårtan innehåller. Säg till direkt om ni vill ha en allergianpassad tårta så jag kan svara på om det är möjligt att tillgodose era önskemål eller ej.
OBS! Det förekommer gluten, laktos, nötter och andra allergener i lokalen så spår kan finnas i alla bakverk! Fråga för ytterligare information
För smaker på mina andra bakverk, fråga mig om aktuella smaker