Mina tårtor gör jag från grunden med egenbakade bottnar, mousser på riktiga bär och 40%-ig vispgrädde, vaniljkräm på mjölk och vaniljstång (helst ekologisk), smörkräm på riktigt smör osv.
 
Här nedan följer exempel på smaker man kan välja men jag kan ordna det mesta om något annat önskas, bara att fråga!
I tårtorna ingår en sorts botten och 2 fyllningar.
 
 
 
Bottnar:
 
Ljusa sockerkaksbottnar med vanilj (går även att få med exempelvis citronsmak)
Chokladbottnar
 
 
 
Fyllningar:

Hemkokt sylt (jordgubb, hallon, blåbär, björnbär eller blandning)
Vaniljkräm
Bärmousse (jordgubb, hallon, blåbär, björnbär eller blandning)
Chokladfluff (går att göra på vit choklad, mjölkchoklad, mörk choklad, Dumle, Plopp, Polly, Geischa m.m)
Godisfluff (går att göra på Ahlgrens bilar, Tutti frutti, geléhallon, lakrits, skumgodis m.m)
Lemoncurd/citronkräm
Flädermousse
Citronmousse
Apelsinmousse
Päronmousse
Dulche de leche/kolakräm
 
 
 
 
Exempel på goda smakkombinationer:
 
Hallonmousse + mjölkchokladfluff
Vaniljkräm + sylt + grädde
Blåbärsmousse + vit chokladfluff
Bärmousse + vaniljkräm
Hallonmousse + Dumlefluff
Mjölkchokladfluff + lemoncurd
Tutti fruttifluff + vaniljkräm
Lakritsfluff + lemoncurd
Ahlgrens bilarfluff + hallonmousse
Chokladfluff + apelsinmousse
Ahlgrens bilarfluff + päronmousse
Jordgubbsmousse + lemoncurd
Päronmousse + mintchokladfluff
Dumlefluff + jordgubbsmousse
 
 
 
Runt om tårtan spacklar jag ett lager marängsmörkräm för att få en fin yta och för att tårtan ska hålla sig god längre.