Specialdesignade tårtor
Att sätta pris på specialdesignade tårtor är inte lätt och det går inte ha en lista då alla tårtor är unika och utformade precis efter kundens önskemål. Priserna varierar beroende på hur många bitar och vilken design man önskar. Även innehållet kan styra priset ifall man vill ha lite exklusivare ingredienser än mina vanliga fyllningar.
 
Generellt sett så har de mindre tårtorna högre pris per bit eftersom det ofta är lika mycket tidskrävande dekorationer på en liten som på en med dubbelt så många bitar. Exempelvis så brukar man vilja ha en barntårta på ganska få bitar men med mycket handmodellerade figurer och då går det inte ihop om jag ska ta samma pris som för en 50 bitars tårta med samma dekoration.
 
Det mesta går såklart att ordna och har ni en budget så kan vi utgå från den och då gör jag så mycket dekorationer jag kan för det priset ni önskar.
 
 
Grundpriset för tårtor börjar på 50:- biten och då ingår enkel dekor som kantband, text och exempelvis någon enkel blomma. Sedan tillkommer det för övrig dekoration och då räknar jag på tidsåtgången då det är där den stora kostnaden ligger.
 
 
Tårtorna innehåller tårtbotten, 2 eller 3 fyllningar, är spacklade med marängsmörkräm och täckta med marsipan. Här går självklart att komma med egna önskemål om man vill ha något annat. Alternativ på innehåll kan man kika på under kategorin "smaker" här på hemsidan

 

 

Tårtor och bakverk går att få gluten och laktosfria. En extra kostnad kan tillkomma beroende på vilka fyllningar som önskas. Fråga mig om information.

Cake pops
Pris från 25:- styck och uppåt beroende på dekoration
Minsta beställning 10 stycken

Cupcakes

Enkel med strössel, från 25:- styck
Med sockerdekor, från 30:- styck
Minsta beställning 10 stycken


Minicupcakes
Enkel med strössel, 15:- styck
Med sockerdekor, från 20:- styck
Minsta beställning 15 stycken

 

Macarons

20:- styck
Minsta beställning 15 stycken

Är det något Du önskar som ej finns på prislistan så fråga mig. Jag kan oftast ordna det mesta om tid finns. Vill man ha flera godsaker till ett dessertbord exempelvis tårta, cake pops, kakor, pannacotta så fråga om paket och prisinfo.