Köpvillkor

 

Betalning: Alla beställningar över 300:- betalas i förskott. Betalningen ska vara inne senast 7 dagar innan hämning (eller direkt om bokningen görs mindre än en vecka innan) annars påbörjar jag inte beställningen. Detta för att inte lägga tid och pengar på en produkt som inte hämtas ut och ej kan säljas då den är specialdesignad. Det går att betala via Swish, bankgiro eller med kort om man kommer till min butik. Mindre beställningar betalas på plats vid hämtning.

 

Vid större beställningar som bröllop ska betalningen vara inne senast 2 veckor innan det beställda datumet. Detta då jag ofta måste påbörja dekorationer och beställa material långt i förväg.

 

Avbokning sker senast 5 dagar innan avhämtning. Vid avbokning senare än detta fås EJ pengarna tillbaks.

 

Om jag får förhinder som exempelvis sjukdom och ej kan genomföra beställningen kommer självklart hela förskottsbetalningen återbetalas till kunden.

 

Detta är ett enmansföretag och blir jag sjuk och ej kan arbeta finns tyvärr ingen som kan hoppa in istället för mig. Jag jobbar dock så länge det inte är något som smittar eller på något sätt riskerar bryta mot livsmedelslagen.Men det är en liten risk ni måste vara medvetna om. Måste jag avboka ska jag göra allt jag kan för att se om någon av mina "tårtkollegor" i landet kan hjälpa till med er beställning.

 

 
Leverans: Beställningarna hämtas av kunden hos mig i min butik på Göteborgsvägen 7 i Uddevalla på avtalad tid. Leverans mot en kostnad kan i vissa fall ordnas om tid finns, fråga för mer information. På lördagar har jag i regel alltid öppet 10.00-13.00 och beställningarna kan hämtas när som helst under denna tiden. Har jag ändrade öppettider så meddelar jag er detta.