Information om beställning

Jag har SEMESTERSTÄNGT vecka 27. För tillfället kan jag ta bokningar från den 13/7 och framåt.
Jag tar emot så många bokningar jag kan och ju tidigare jag får beställningen desto större chans att just ditt datum är ledigt. Boka gärna MINST 1-2 månader innan. Det räcker ibland att boka 2-3 veckor innan men då är det som sagt en risk att datumet är fullbokat. Men fråga gärna för vid vissa tillfällen kan jag även ta emot bokningar med bara några dagars varsel.

 

 
Beställning sker via formuläret här nedan, mejl till homemadebysara@gmail.com eller meddelande på min Facebooksida. Vid beställning så vill jag ha information om vilket datum det gäller, antal bitar, smak och önskemål på dekoration. Jag tar beställningarna via skrift då det är mycket information som jag gärna vill kunna gå tillbaks och se på så jag inte missar något. Det går självklart att ringa om det skulle vara något angående er beställning men i första hand sker kommunikationen via mejl/meddelande. Jag lovar att jag svarar så fort jag har möjlighet.

 

Lämna din mejladress vid beställning så skickar jag en bokningsbekräftelse, detta är bekräftelsen på att din beställning är gjord
 

 

 
 

Bokningsförfrågan/övriga frågor

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.