OBS!

Homemade by Sara är stängt för tillfället

Information innan beställning

Jag tar emot så många bokningar jag kan och ju tidigare jag får beställningen desto större chans att just ditt datum är ledigt. Det räcker i regel att boka 1-2 veckor innan men då är det som sagt en risk att datumet är fullbokat. Men fråga gärna för vid vissa tillfällen kan jag även ta emot bokningar med bara några dagars varsel.
 
Beställning sker via formuläret här nedan, mejl till homemadebysara@gmail.com eller meddelande på min Facebooksida. Vid beställning så vill jag ha information om vilket datum det gäller, antal bitar, smak och önskemål på dekoration.
 
Avbokning sker senast 7 dagar innan avhämtning annars kommer hela beloppet debiteras kunden. Om jag får förhinder som exempelvis sjukdom och ej kan genomföra beställningen kommer den eventuella förskottsbetalningen återbetalas till kunden.
 
Lämna din mejladress vid beställning så skickar jag ett bekräftelsemejl.
 
 
Leverans: Beställningarna hämtas av kunden hos mig i Uddevalla på avtalad tid. Leverans mot en kostnad kan i vissa fall ordnas för större beställningar, fråga för mer information.
 
Betalning: Betalning sker kontant vid hämning, förskottsbetalning till mitt företagskonto senast 5 dagar innan leverans eller via Swish.
 
Jag innehar F-skatt och lämnar självklart kvitto!

Bokningsförfrågan/övriga frågor